En fleksibel og grundlæggende salgsuddannelse for dig, der arbejder med salg af varer, ydelser eller budskaber. Du styrker dine grundlæggende salgs- og servicekompetencer - og du kan gøre det lige derfra, hvor du ønsker.

På dette kursusforløb lærer du at arbejde med salg med udgangspunkt i kunderne, du skal sælge dit produkt eller din ydelse til. Vi introducerer dig til forskellige salgsteknikker og giver dig værktøjer, der kan hjælpe dig med at identificere kundetyper, så du kan virke overbevisende og professionel i dit salg.

Tilmeld kurset nu

Tilmeld nyhedsbrev

Værd at vide om kurset

Indhold

Uddannelsen varer i alt fire dage og opbygget af to moduler af to dages varighed.

Opbygning

MODUL 1: 2 dage

(22. - 23. september 2021)

Grundlæggende salgsteknik

 • Kundekontakt i en salgssituation
 • Afdækning af kundens behov og motiver
 • Identifikation af kundetyper


MODUL 2: 2 dage

(29. - 30. september 2021)

Efterservice og mersalg

 • Eftersalg og klagebehandling
 • Betydningen af god service
 • Anvendelse af kundetype og -behov til mersalg

Udbytte

 • Du får en grundlæggende værktøjskasse, du straks kan anvende i dit salgs- og servicearbejde
 • Du lærer at tilpasse kommunikationen til forskellige persontyper
 • Du får teknikker til at afdække kundens behov og motiver
 • Du kan bruge din viden om kundens profil og behov til at skabe mersalg

Er kurset noget for dig?

Uddannelsen er for dig, der er nuværende eller kommende salgs-, service- eller frontmedarbejder, og som ønsker en bedre forståelse af salgsteknik.  

Du er vant til at bruge en computer, god til selv at strukturere dit arbejde, og du har PC eller tablet og headset med mikrofon til rådighed. Det er ikke en forudsætning, at du har erfaring med salg, kundeservice, online læringssystemer eller online konferencer.

Fag

Anvendte AMU-fag:

 • Personligt salg - kundens behov og løsninger (46472)
 • Mersalg i kundekontaktfunktioner (47253)

Praktiske informationer

Uddannelsen foregår via vores online læringsplatform, hvor underviseren har lagt en plan for indholdet på de enkelte moduler. Her arbejder du med opgaver, videoer, quizzer, refleksion, tekst og egne situationer og får adgang til fælles konferenceundervisning med underviseren og kursets andre deltagere. 

Der vil i løbet af uddannelsen være forskellige prøver, der skal sikre viden og færdigheder i fagets forskellige værktøjer. Efter gennemførelse og beståede prøver modtager du AMU-beviser i e-Boks.

Pris

For personer med en uddannelsesbaggrund som ufaglært eller faglært er deltagerbetalingen på arbejdsmarkedsuddannelser 118 kr. eller 190 kr. pr. dag.

Prisen for den enkelte arbejdsmarkedsuddannelse for personer med videregående uddannelse kan findes på voksenuddannelse.dk.

Det er muligt at få økonomisk støtte i form af VEU-godtgørelse. For at få VEU-godtgørelse må du ikke have en uddannelse, der er på et højere niveau end en erhvervsuddannelse eller lignende. Læs mere om dette her:  VEU-godtgørelse.

Kursusdatoer

Modul 1: 5.-6. september 2023

Modul 2: 26.-27. september 2023

Oplev vores andre kurser