Kom på online kursus inden for kommunikation og administration. Bliv klogere på alt fra skriftlig kommunikation til referatteknik på kursus, når du har tid og lyst.

Tilmeld dig et kurses nu

Kommunikation og administration

47299 Skriftlig kommunikation - sprog og sprogbrug

Forbedr læsbarheden af dine tekster, målret din kommunikation og formidl det nødvendige. Dette kursus henvender sig til dem, der ser værdien i at styrke deres skriftlige kommunikationsevner, især hvis de har en stor skriftlig arbejdsbyrde. Hvis du ønsker at blive bedre til at formulere dig klart og effektivt, vil dette kursus hjælpe dig med at målrette din kommunikation til dit publikum, gøre dine tekster letlæselige, sammenhængende og engagerende, samt opbygge dem på en forståelig måde.

Tilmeld dig kurset

47301 Tekster til nettet - formulering og opbygning

Forbedr dine færdigheder i at skrive engagerende og effektive tekster til internettet og få værdifulde råd om søgemaskineoptimering. Dette kursus er skræddersyet til dem, der ønsker at forbedre kvaliteten af deres hjemmesides indhold og øge synligheden på søgemaskiner som Google. Det henvender sig særligt til webredaktører, sekretærer, kommunikationsmedarbejdere og lignende, der arbejder med online formidling.

Kurset vil hjælpe dig med at forfine dine færdigheder i at skrive og redigere tekster specifikt til internettet, intranet og andre elektroniske platforme. Du vil lære at skabe tekster, der er både fængende og effektive, samtidig med at de er letlæselige og søgemaskineoptimerede, hvilket vil bidrage til at forbedre din hjemmesides præsentation på Google og andre søgemaskiner.

Tilmeld dig kurset

47300 Tekster på papir - formulering og opbygning

Forbedr dine skriftlige evner ved at lære at skrive og formulere dig effektivt i forskellige former for kommunikationsmaterialer samt at målrette din skrivestil til en specifik målgruppe. Dette kursus henvender sig til dem, der søger en grundlæggende forståelse af virksomhedens skriftlige kommunikation og mulighederne for standardisering gennem skabeloner, især i forhold til breve og lignende dokumenter.

Kurset vil styrke dine evner til at planlægge og skrive tekster til både intern og ekstern kommunikation. Du vil lære at formulere dig klart og flydende, samtidig med at du tilpasser din skrivestil til målgruppen og virksomhedens interne krav, såsom virksomhedsprofil og sprogpolitik.

Tilmeld dig kurset

47298 Referat- og notatteknik

Få indblik i forskellige notatteknikker og referattagning samt i den afgørende rolle som referent. Lær at skelne mellem det væsentlige og uvæsentlige i møder og samtaler. Dette kursus henvender sig til dem, der har behov for at mestre forskellige notatteknikker til referattagning og dokumentation i virksomheden og ønsker at lære teknikker til hurtig og effektiv referattagning.

Kurset vil styrke dine evner til at fungere som referent og til at udarbejde nøjagtige og præcise notater og referater. Du vil også lære at identificere og fokusere på det væsentligste i møder og samtaler, hvilket vil gøre dig mere effektiv og professionel i din rolle som referent.

Tilmeld dig kurset

46486 Virksomhedskommunikation med e-mail

Opnå indsigt i e-mail som et kommunikationsmedium samt forståelse for forskellene i opsætning og sprog i forhold til traditionelle breve. Desuden få kendskab til læsemønstret for e-mails, som adskiller sig fra læsemønstret for trykte tekster.

Tilmeld dig kurset

49773 Møde- og webinartilrettelæggelse

Få forbedret dine evner til planlægning og udførelse af møder og webinarer samt få styr på de administrative opgaver, der følger med. Dette kursus henvender sig til personer i administrative roller, der enten arbejder med eller skal til at arbejde med skriftlig kommunikation via e-mail over for forskellige interessenter såsom kunder, borgere, leverandører og samarbejdspartnere.

Kurset sigter mod at forbedre dine evner til at håndtere administrative opgaver og løse skriftlige kommunikationsopgaver via e-mail, både internt og eksternt i virksomheden. Du vil lære at tilpasse dine kommunikationsstrategier efter e-mailens specifikke krav og virksomhedens profil samt sprogpolitik.

Tilmeld dig kurset

Oplev vores andre kurser