Sociale medier og e-markedsføring

47341 Sociale medier som kommunikationskanal i detail

Få indblik i effektiv anvendelse af sociale medier som et redskab til både kommunikation og salg, både udadtil rettet mod virksomhedens kunder og internt i virksomheden. Dette kursus er designet til dem, der ønsker at forstå, hvordan man kan udnytte sociale medier som Facebook og Instagram til salgsformål og ønsker at lære at bruge disse platforme professionelt.

Kurset vil styrke dine færdigheder, så du føler dig komfortabel med at integrere sociale medier i dit daglige salgsarbejde og være tryg ved at arbejde med dem. Du vil lære at anvende Facebook og Instagram til både kommunikation og salg, hvilket vil gøre dig bedre rustet til at nå ud til og sælge produkter til dine kunder gennem disse platforme.

47562 Valg af markedsføringskanal

Få en grundlæggende forståelse af digital markedsføring på platforme som Facebook, Instagram og din hjemmeside ved at deltage i kurset "Valg af markedsføringskanal". Her vil du lære, hvordan du identificerer og fanger din målgruppes opmærksomhed gennem de rette kanaler. Kurset henvender sig til dem, der ønsker at lære om markedsføring fra bunden og dem, der arbejder med sociale medier, men mangler viden om digital markedsføring.

Du vil blive bedre til at forstå din målgruppe og holde fokus på, hvem du kommunikerer med og hvad du kommunikerer. Derudover vil du kunne skabe relevante kampagner og opslag på Facebook og Instagram, da du vil have din målgruppe i tankerne hele tiden. Endvidere vil du være i stand til at udvælge de rette markedsføringskanaler til at promovere dit produkt, da du vil have en dybdegående forståelse af, hvor din målgruppe er mest tilgængelig.

Tilmeld dig nu

45953 E-markedsføring og reklameindsats

Få færdigheder i at skabe effektive annoncer på Facebook og Instagram samt evnen til at evaluere din indsats i forhold til visninger, websitebesøg og value for money. Dette kursus er skabt til dem, der ønsker at mestre digital annoncering, især på sociale medier som Facebook og Instagram, og dem, der ønsker at arbejde professionelt med sociale medier, men mangler viden om online annoncering.

Kurset vil forbedre dine evner til at planlægge og udføre kampagner og annoncer på sociale medier som Facebook og Instagram. Du vil lære at skabe effektivt reklamemateriale med budskab og billeder til enkle onlinekampagner samt at bidrage med indhold og idéer til virksomhedens markedsføringsplan.

Tilmeld dig nu

40995 Nye kunder via viral markedsføring

Dyk ned i teorien bag viral markedsføring og få introduktion til konkrete redskaber samt de overvejelser, en virksomhed bør gøre sig. Dette kursus er skræddersyet til dem, der ønsker at udforske professionel brug af sociale medier og forstå, hvad der kræves for at skabe et vellykket opslag.

Det henvender sig til dem, der aktivt bruger sociale medier som virksomhed, men ønsker at forbedre deres opslag for at tiltrække mere opmærksomhed. På kurset vil du lære at planlægge og implementere en viral markedsføringskampagne på relevante medier og digitale platforme samt bruge de digitale værktøjer og teorier, som du har tilegnet dig.

Tilmeld dig nu

47189 Online kundeservice & -rådgivning

Ønsker du at lære at integrere Facebook og Instagram i din kundeservice? Ønsker du at få indføring i MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve til dine kunder? Så er kurset "Online kundeservice" det rette valg for dig. Dette kursus henvender sig til dem, der arbejder med eller ønsker at arbejde med digitalt salg og ønsker at forstå, hvordan man effektivt håndterer online henvendelser fra kunderne samt ønsker at udvikle deres online forretning ved hjælp af nyhedsbreve.

Du vil forbedre dine evner til at levere god kundeservice online og lære at arbejde med nyhedsbreve samt skabe effektive nyhedsbrevskampagner.

Tilmeld dig nu

49556 Anvendelse af sociale medier i virksomheden It, basalt

Få en professionel tilgang til arbejdet med sociale medier og få praktisk erfaring med at udvikle annoncer og kampagner til Facebook og Instagram. Dette kursus henvender sig til dem, der ønsker at arbejde professionelt med sociale medier og dem, der har ansvaret for at skabe indhold på platforme som Facebook, Instagram eller LinkedIn, men mangler viden og værktøjer til at lave effektive kampagner og opslag.

Du vil blive bedre til at skabe opslag med tekst, billeder og links samt lave konkurrencer, der fanger din målgruppes interesse. Kurset vil også styrke dine evner til at vurdere og analysere rækkevidden af dine opslag samt øge din bevidsthed om, hvordan dine aktiviteter kan bidrage til at fastholde dine kunder. Endvidere vil du lære at udvikle en overordnet strategi for sociale medier, hvor du tager højde for de lovmæssige krav i forbindelse med deling og afholdelse af konkurrencer.

Tilmeld dig nu

Oplev vores andre kurser