Lær de basale funktioner ved brug af en computer. Det kan være at skrive med 10-fingersystem på en PC eller hvordan du bruger din computer på din arbejdsplads.

Vælg dit kursus nedenfor

It, basalt

47216 Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem

AMU-kurset "Tastaturbetjening - blindskrift" er designet til at lære dig 10-finger systemet, så du kan skrive hurtigt og effektivt på tastaturet. Kurset henvender sig til dem, der ønsker at mestre blindskrift og dem, der har behov for at anvende det i deres arbejde, hvor der skrives meget på tastaturet.

Du vil forbedre dine færdigheder i at bruge tastaturet effektivt til at indtaste både danske og udenlandske tekster. Kurset vil også lære dig at anvende tastaturet rationelt ved hjælp af genvejstaster, hvilket kan bidrage til at undgå skader forårsaget af gentagen brug af musen.

tilmeld dig nu

45565 Brug af pc på arbejdspladsen

På dette kursus lærer du at bruge en pc og dens styresystem. Det er skabt til dem, der har brug for en grundlæggende introduktion til computerens anvendelse i dagligdagen og ønsker at optimere deres arbejdsgang ved hjælp af computeren.

Du vil forbedre dine evner til at håndtere en netværks-pc, anvende styresystemet, håndtere dokumenter og tilslutte eksterne enheder. Kurset vil også lære dig at udføre fejlfinding på pc'en samt at anvende et antivirusprogram for at sikre din computers ydeevne.

Tilmeld dig nu

44371 Jobrelateret brug af styresystemer på pc

På dette kursus får du indblik i computerens styresystem og lærer, hvordan du opretter mapper, håndterer filer og organiserer indholdet på din harddisk. Kurset er designet til dem, der skal kunne navigere i et styresystem.

Du vil forbedre dine færdigheder i at redigere styresystemets brugergrænseflade og opbygge en struktureret organisation på din harddisk. Derudover vil du lære at gemme, flytte, slette, kopiere og oprette mapper samt at skelne mellem forskellige program- og filtyper.

Tilmeld dig nu