It, øvrige Office-programmer

40749 Effektiv anvendelse af e-mail- og kalendersystemer

På kurset lærer du at anvende mailprogrammet Outlook til at sende e-mails og administrere din kalender. Dette kursus er skræddersyet til dig, der ønsker en grundlæggende indføring i Outlook og ønsker at arbejde mere effektivt med dets mange funktioner inden for e-mail og kalenderstyring.

Du vil forbedre din evne til at strukturere din hverdag ved at udnytte Outlook til at organisere dine e-mails, kontaktpersoner, aftaler og opgaver mere effektivt. Desuden vil kurset give dig færdigheder til at administrere møde- og aftaleaktiviteter, herunder håndtering af flere kalendere, udgivelse af kalendere og planlægning af møder. Med disse nye færdigheder vil du kunne håndtere dine opgaver mere effektivt og få bedre kontrol over din tidsplan gennem brug af Outlook.

Tilmeld dig kurset

47293 E-mail til jobbrug

På dette kursus vil du fokusere på anvendelsen af e-mail og kalender i mailprogrammet Outlook. Dette kursus er designet til dig, der ønsker at forbedre dine færdigheder i brugen af Outlook.

Du vil lære at håndtere afsendelse og modtagelse af e-mails, organisere din indbakke, oprette en signatur, administrere kontaktpersoner samt oprette aftaler og planlægge møder i kalenderen.

Efter kurset vil du være bedre rustet til at kommunikere elektronisk ved hjælp af e-mail og andre online kommunikationsværktøjer, både internt og eksternt. Du vil også være i stand til at anvende Outlook til at planlægge og koordinere opgaver og møder i forbindelse med intern kommunikation og samarbejde.

44373 Anvendelse af præsentationsprogrammer

På kurset i 'Præsentationsprogrammer' vil du opnå omfattende viden om PowerPoint-præsentationer. Du vil blive en ekspert i at skabe imponerende og professionelle præsentationer ved hjælp af billeder, videoer, animationer og layout.

Dette kursus er skræddersyet til dig, der enten allerede bruger PowerPoint eller ønsker at forbedre dine færdigheder med alle dens funktioner. Du vil lære at skabe attraktive og effektive PowerPoint-præsentationer, egnet til foredrag, taler, møder og lignende begivenheder.

Efter kurset vil du være i stand til at skabe flotte og professionelle PowerPoint-præsentationer ved hjælp af forskellige grafiske modeller, billeder og diagrammer. Derudover vil du kunne udvikle imponerende layouts og temaer til dine præsentationer med brug af animationer og videoer.

Tilmeld dig kurset

45782 Integration af data mellem adm. it-systemer

På dette kursus vil du få indsigt i de forskellige integrationsmuligheder mellem kontorpakkens programmer. Kurset er designet til dig, der ønsker at kunne udveksle data mellem og anvende integrationen af programmerne i kontorpakken mere effektivt.

Efter kurset vil du være i stand til at integrere data og opgaver på tværs af tekstbehandling, regneark, database og præsentationsprogrammer. Du vil også kunne identificere og vælge det mest hensigtsmæssige program til den konkrete opgave, hvilket vil optimere din arbejdsproces og produktivitet.

Tilmeld dig kurset